На 4 юли 1999 г. Дейвид и Виктория Бекъм си казаха "да" и се врекоха във вечна вярност един на друг. Сега, 22 години по-късно, двамата са още по-успешни и известни, а най-голямото им богатство със сигурност е семейството, което създадоха.

Ромео Бекъм, Миа Рийгън, Уимбълдън и първата им официална снимка заедно

Какво се случва с Ромео Бекъм

Колко пораснал е синът на Виктория и Дейвид Бекъм

Дизайнерката бе планирала шумно парти в английския им дом, с което да отбележат подобаващо случая с роднини и приятели, но удължените COVID мерки на Острова осуетиха плановете им.

Сигурни сме, че на семейство Бекъм много им липсват забавленията, на които са царе, но и сме убедени, че им достатъчно забавно и в по-тесен кръг - дори и да са само двамата. А по случай годишнината им Виктория публикува в профила си в Instagram кратко видео, в което е събрала моменти на нежност между двамата от тези повече от две десетилетия брак.

Няма как да не споменем промяната, през която съпрузите минават ръка за ръка. И смело можем да твърдим, че сега изглеждат по-добре от преди. Сигурни сме, че се обичат и не по-малко от преди - дори все повече и повече.

Дейвид Бекъм също не пропусна да отбележи семейния празник в социалните мрежи, но го направи по по-различен и забавен начин. "22 години по-късно, все още комбинираме тоалетите си", написа футболистът и добави няколко снимки за доказателство.

"Честита годишнина, обичам те толкова много и ти благодаря, че ни даде нашите страхотни деца, за да можем всички да се обличаме еднакво", завършва нестандартното си обяснение в любов Бекъм. Сигурни сме, че именно чувството му за хумор е едно от разковничетата на дългия и щастлив семеен живот.