За проблемите в брака между Жизел Бюндхен и Том Брейди се заговори след като стана ясно решението на футболиста да се завърне отново към спорта. Жена му обаче явно доста категорично не е била съгласна с него.

Том Брейди, Жизел Бюндхен и има ли проблеми в брака между двамата

Има ли проблеми в семейството на Том Брейди и Жизел Бюндхен

Когато двамата съпрузи не са на едно мнение

За да проследим по хронология събитията, нека се върнем към февруари 2022 г., когато Том Брейди обявява, че се оттегля от футбола, за да съсредоточи "времето и енергията върху други неща", които изискват вниманието му.

Тогава той обяснява, че когато е бил по-млад, е мислил само за футбол и той е бил животът му. Но по-късно, когато вече е станал семеен и от брака му с Жизел са се появили децата им Бенджамин (12 г.) и Вивиан (9 г.), много повече отговорности са се струпали в ежедневието му. В един момент просто балансът между кариерата и личния живот е започнал да се разклаща. Затова и Том решава да се пенсионира. Но съвсем изненадващо, само месец след това си решение, той обявява, че всъщност се завръща към футбола, пише E! News.

Така, към днешна дата, отказът от пенсионирането на Том Брейди явно не е понравил на Жизел Бюндхен и оттам и слуховете за сегашните им проблеми в брака. Супермоделът обаче явно държи доста на семейството си и влага усилия, за да го запази, тъй като не спира да подкрепя съпруга си.

Въпреки че тя не е присъствала на последния мач на Том, вероятно е стискала палци от дивана у дома, докато е писала посланието си:

Том Брейди, Жизел Бюндхен и коя част от отглеждането на децата им е най-трудна

Най-трудното нещо за Том Брейди и Жизел Бюндхен

И на богатите не им е лесно

"Давай, Том Брейди! Давайте, "Букс"", гласи то. В Twitter Жизел Бюндхен смело изразява подкрепата към съпруга си, с което и показва, че двамата очевидно са в добри отношения и проблемите в брака им е възможно и да си останат само слухове. Е, дано наистина е така.