Измина малко повече от седмица, откакто стана ясно, че Дуейн Джонсън е решил да направи Лорън Хашиян своя съпруга.

Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и меденият им месец

Меденият месец на Дуейн Джонсън

В компанията на Лорън Хашиян всичко е по-хубаво

Вчера, 27 август, дори видяхме как Скалата прекарва медения си месец. Преди да го направи обаче беше част от изложението на Disney D23 Expo, където в компанията на Емили Блънт говори за бъдещия им филм - "Круиз в джунглата".

След официалната част Джонсън сподели пред Access, че сватбата му е била в много тесен кръг, защото двамата с Лорън са искали да не правят голяма и пищна церемония.

Като цяло, Дуейн Джонсън смята, че сватбата му е била феноменална, въпреки че не е била голяма. В профила на Лорън Хашиян в Instagram пък намираме и снимки от щастливия ден.

На големия ден са присъствали родителите на Лорън, както и сестра ѝ и брат ѝ, придружени от семействата им. Майката на Дуейн Джонсън - Ата, също не е пропуснала церемонията.

От снимките обаче не става ясно дали бащата на Скалата - Роки Джонсън, е бил поканен. Не виждаме и бившата му съпруга Дани Гарсия, с която са в много близки отношения. От профила на нейния брат Хирам обаче става ясно, че той е присъствал, което ни кара да мислим, че и тя е била сред поканените.

Дуейн Джонсън, Крис Хемсуърт и кои са най-високоплатените актьори за 2019 г. според Forbes

Кои са най-високоплатените актьори за 2019 г.

Шампионът на народа отново превзема класацията