Миналата седмица Дуейн Джонсън използва похват от кеча и от нищото обяви, че се е оженил за дългогодишната си приятелка и майка на две от трите му деца - Лорън Хашиян.

Като негови фенове, няма как да не му желаем дълъг и щастлив семеен живот. По принцип Дуейн Джонсън не е от хората, които разкриват излишни детайли около семейния си живот, но ето че реши да разкрие как е преминала част от медения му месец.

Скалата използва предпочитаната от него социална мрежа - Instagram, за да сподели снимка, от която разбираме, че се наслаждава на компанията на съпругата си в ресторант.

В текста под снимката пък пише, че от края на 90-те години на миналия век славата е част от ежедневието му. Затова и на Джонсън му е почти невъзможно да отиде в ресторант и да се нахрани, без да бъде прекъснат многократно от фенове.

Той, разбира се, не се оплаква от славата, защото признава, че без нея отново ще се върне към времената, в които е имал само седем долара в джоба си и е бил разорен. Все пак е благодарен на заведението, че са го затворили специално за него, за да могат двамата с Лорън Хашиян да се насладят на компанията си.

Дуейн Джонсън, Крис Хемсуърт и кои са най-високоплатените актьори за 2019 г. според Forbes

Кои са най-високоплатените актьори за 2019 г.

Шампионът на народа отново превзема класацията

Не се изненадваме и от факта, че въпросният ресторант се намира на Хавайските острови, където Джонсън и Хашиян се венчаха. Съмняваме се обаче, че ще получим още снимки от медения им месец, защото Скалата не е по споделянето на подобни моменти. Но ако това все пак се случи, ще сме много щастливи.