Дуейн Джонсън си изглеждаше заплашително в годините, в който се състезаваше за Световната федерация по кеч. Още повече страхопочитание започна да всява след това, защото качи още мускулна маса и се превърна в същинска Скала на два крака.

Red Notice, Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс, Гал Гадот и подновяването на снимките на филма

Защо Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс, Гал Гадот си направиха тестове за коронавирус

Работата трябва да продължи

И тук хейтърите ще кажат, че всичко е благодарение на добавки, а Скалата е въздух под налягане. Това обаче не е така. Поне не така мисли гаражната врата на актьора.

Джонсън сподели с последователите си в Instagram, че собственоръчно я е изкъртил. Който не вярва - снимките потвърждават.

Скалата пише, че заради спиране на електрозахранването не е успял да отвори въпросната врата, за да отиде на работа (снимките на Red Notice). Опитал е да го направи ръчно, защото и преди му се е случвало, но отново не е успял.

Дуейн Джонсън, съпругата му Лорън Хашиян и положителните им проби за CODIV-19

И Дуейн Джонсън и семейството му с коронавирус

Поредно изпитание

При мисълта, че целият екип на филма го чака на снимачната площадка (по думите му стотици хора) Дуейн Джонсън е решил, че няма да чака 40 минути, за да дойдат техници и да му решат проблема, а направо ще изкърти вратата.

Признава, че просто не му е било ден и е бил доста изнервен, което обяснява и крайните му действия. Ние пък въобще не искаме да сме на пътя му, когато е ядосан. Да му мислят бъдещите зетове...

Дуейн Джонсън, XFL и придобиването на професионалната лига по американски футбол

Дуейн Джонсън вече има своя собствена лига

Никой не може да спре Скалата