Че Дуа Липа е направо фурия малко хора биха оспорили. Тя е една от най-успешните и харесвани изпълнителки на световната сцена в момента и докато сега се вихри с турнето си Future Nostalgia ни припомня, че си заделя време и за щури забавления.

Дуа Липа, Косово и как бе отличена като почетен посланик на страната

Отличието, което Дуа Липа получи от президента на Косово

Изпълнителката има повод за гордост

Докато чака през септември да започнат концертите ѝ в Южна Америка, Дуа явно знае как да запълни свободното си време по най-добрия начин.

А именно - като се отдаде на забавления с приятели и ни загатне малко секси настроение с лека провокация и интересно модно вдъхновение.

В последните си постове в Instagram 26-годишната изпълнителка показва (както не веднъж е правила), че в модата правилата трябва да се разчупват.

На първата снимка Дуа е заела секси и провокативна поза, докато е зареяла небрежно поглед в далечината. Нашите очи обаче веднага фокусират тоалета ѝ. Перфектно съчетание за лятно-есенна визия с каубойско допълнение.

Дуа е облякла ефектен комплект в две части - късо горнище с дълги ръкави в ярко оранжево и къса пола с цепка в същия цвят. Може да познаем, че певицата е прекарала доста време на плажа по смайващите ѝ крака, които е дарила със страхотен загар. А тях пък е обула в чифт стилни черни каубойски ботуши - акцентът в тоалета.

От следващите снимки също можем да почерпим модно вдъхновение от Дуа. Тя залага предимно на свободни и ефирни тоалети - дълги летни рокли, потничета и дънки.

Дуа Липа, Future Nostalgia Tour, фойерверките и инцидента по време на концерта й

За какво се извини Дуа Липа

А полицията издирва извършителя

Както личи, също от кадрите, певицата е имала време за плажни забавления с приятели, но и доста спорт - както йога край басейна по залез слънце, така и сутрешен джогинг край морето.