В сряда, 27 юли, Дуа Липа направи зрелищно шоу в Торонто. Но освен с изпълнението на песните, тя привлече погледите на публиката, но и на хората в публичното пространство, с фойерверките по време на концерта си. А на всичкото отгоре, част от тя се оказват и непланирани, и неразрешени.

Дуа Липа, папарашките снимки на изпълнителката и делото срещу нея

Нови съдебни проблеми за Дуа Липа

Какъв ли ще е изходът този път

Така шоуто завършва с огън и светкавици (и то в прекия смисъл на думите). Но те не са част от специално подготвените визуални ефекти, а идват на всички като изневиделица - според полицията от човек, който хвърлил фойерверки на сцената.

Трима души са получили леки наранявания и са получили спешна медицинска помощ на място. Нанесени материални щети няма, пише USA Today.

Снимка 582449

Източник: instagram.com/dualipa

Въпреки че няма сериозно пострадали, Дуа Липа излезе с позиция и извинение за инцидента, текстът на което публикува в стори в Instagram.

"Създаването на безопасно и приобщаващо пространство на моите концерти винаги е мой първи приоритет, а с екипа сме също толкова шокирани и объркани от събитието, колкото и вие."

"... много съжалявам за всеки, който е бил уплашен, не се е чувствал в безопасност или чието удоволствие от шоуто е било помрачено по някакъв начин", написа изпълнителката.

До момента виновникът за случилото се не е идентифициран, а следователите работят с охраната на арената, за да прегледат записите от видеонаблюдението по време на концерта.

Дуа Липа, семейството, приятелите и новите признания на певицата

Най-важното, което Дуа Липа успя да опази

Само си мислим, че знаем много за нея

Шоуто на носителката на Грами е част от турнето Future Nostalgia Tour, което стартира през февруари. То беше предвидено за по-рано, но бе отложено за тази година заради пандемията.