През последните шест-седем години Дуа Липа успя да се превърне от едно момиче от Косово, което много обича да пее, в истинска световна звезда.

Дуа Липа, Future Nostalgia Tour, фойерверките и инцидента по време на концерта й

За какво се извини Дуа Липа

А полицията издирва извършителя

Почти всяка нейна песен влиза в музикалните класации, а фенове ѝ стават все повече. През цялото това време Дуа Липа, която е родена в Лондон, но през 2008 г. семейството ѝ отново се завръща в Косово, не е криела произхода си. Винаги е била горда и това не остава незабелязано.

От профила на изпълнителката в Instagram разбираме, че е била удостоена и с честта да е почетен посланик на Косово. Липа пише, че е получила наградата лично от президента на страната Вьоса Османи.

"За мен е чест и привилегия да мога да представям моята страна по целия свят и да продължа работата и усилията си в световен мащаб, за да видя, че оставяме своя отпечатък и правим разлика." 26-годишната Дуа Липа написа още, че младите хора в страната заслужават визова либерализация, свобода да пътуват и мечтаят.

Дуа Липа, папарашките снимки на изпълнителката и делото срещу нея

Нови съдебни проблеми за Дуа Липа

Какъв ли ще е изходът този път

От Entertainment Tonight разбираме, че Вьоса Османи също е публикувала в профила си в Instagram снимки от церемонията, на която Дуа Липа е била направена почетен посланик на Косово.