Едни от най-престижните музикални награди - Грами, бяха раздадени в края на януари. Както всяко голямо светско събитие, и това не се размина без неофициални партита след официалната церемония.

Грами 2020, Били Айлиш и големите победители за 2020 г.

Кой си тръгна с най-много Грами тази година

Всичко за 62-ата церемония в Лос Анджелис

И докато някои от изпълнителите избраха различни дискотеки, за да се позабавляват, то други предпочетоха малко да нагорещят страстите. Дуа Липа, Лизо и Росалия решиха да посетят един от стриптийз клубовете в Лос Анджелис. Малко след визитата на изпълнителките, се появи видеоклип в социалните медии, който обаче предизвика разпалени коментари.

Във видеото се вижда как Дуа Липа нагледно демонстрира какво точно се прави на такова място. Изпълнителката искрено се забавлява, танцува и пъха пари в прашките на стриптизьорките. Едно напълно нормално изкарване в подобен клуб, бихме казали ние. Не и според голяма част от феновете на Дуа Липа обаче.

Много хора всъщност я осъдиха за държанието ѝ, като я обвиниха, че не е никаква феминистка. Някои дори си позволиха да напишат, че певицата се държи с жените като с предмети и не ги уважава като човешки същества. 

Интересното в случая е, че всички нападки са отправени към Дуа Липа и никой не критикува другите две момичета - Лизо и Росалия, които също ѝ правят компания в стрийптийз клуба. 

Дебора Дюган, Грами 2020 и задкулисните скандали

Задкулисните скандали на Грами 2020

Сексуален тормоз, подкупване на гласове и още нещо