Дрейк си го бива в музиката, а доказателството, че това не са само празни приказки, са многото награди и покоряването на всякакви музикални класации. Рапърът обаче си го бива и в това да влиза под кожата на хората. Тук обаче - не в добрия смисъл.

Дрейк, Торонто Раптърс, Милуоки Бъкс, NBA и защо радио забрани песните на рапъра

Защо радио забрани песните на Дрейк

Плейофите в NBA не са шега работа

Знаем, че Дрейк е запален фен на баскетболния отбор Торонто Раптърс, които пренаписаха историята си, класирайки се за първи път на финал в NBA. По време на финала в Източната конференция обаче не им беше особено лесно, защото Милуоки Бъкс не се дадоха лесно. А войната между двата отбора не се водеше единствено на паркета.

Дрейк, Джоел Ембийд, NBA и как рапарът се подигра с баскетболиста

Защо Дрейк се подигра на баскетболиста Джоел Ембийд

Плейофите в NBA са доста напечени и всичко е позволено

Канадският рапър гледаше двубоите от най-хубавите места, които са почти на игрището. Оттам той не пропускаше да се радва на всеки пропуск на Янис Адетокумбо. Дъщерята на собствениците на Милуоки Бъкс обаче не му остана длъжна.

Малъри Еденс изгледа петата среща, носейки тениска с образа на друг рапър - Pusha T. Това беше явно заяждане с Дрейк, защото помним какъв скандал избухна между него и Pusha T миналото лято, завършил с обвиненията, че Дрейк има незаконни деца.

И Дрейк не се забави с отговора си. За кратко той смени снимката си в Instagram, като новата беше тази на Малъри Еденс.

Но това далеч не е всичко. В последната среща между двата тима канадецът носеше суитшърт с надпис Kawhi Me A River. Препратката е към песента на Джъстин Тимбърлейк "Cry Me A River", но в случая плачът е заменен с първото име на звездата на Торонто - Кауай Ленърд, който беше и в основата на успеха на отбора.