Когато си от голямо семейство, е твърде вероятно поне двама от неговите членове да не са в добри отношения. Изключение не прави и фамилията на Майли Сайръс, която се оказа замесена в доста странни конфликти помежду си в последните месеци.

Тиш Сайръс и Доминик Пърсел  - нови подробности за началото на връзката им

Откраднала ли е майката на Майли Сайръс гаджето на дъщеря си

Нови драматични разкрития

След като Били Рей Сайръс и Тиш се разведоха, тя се омъжи за актьора Доминик Пърсел. Впоследствие стана ясно, че 53-годишният актьор от "Бягство от затвора" е имал връзка с дъщерята на Тиш и Били Рей - Ноа Сайръс.

Дали това е причината последната да не присъства на сватбата им в Малибу не е ясно. Събитието се състоя в дома на другата им дъщеря - Майли Сайръс, която също така беше шаферка.

Майли беше омъжена за Лиъм Хемсуърт до началото на 2020 г. А преди ден актьорът публикува своя снимка след тренировка, която пък беше харесана от 24-годишната сестра на Майли Ноа Сайръс.

Очевидно интригата във фамилия Сайръс е заплетена и едва ли дори членовете й са съвсем наясно с това какво се случва. На пръв поглед обаче лагерите са два - Тиш Сайръс има на своя страна 31-годишната Майли, докато Ноа остана на страната на баща си Били Рей заедно с брат си Брайсън, припомнят US Magazine.