Има нов обрат в драмата на семейството на Майли Сайръс. Докато феновете наскоро се фокусираха върху възможни усложнения в отношенията между Майли и баща й Били Рей, след като тя пропусна да му благодари, докато приемаше първата си награда Грами миналия месец, източник казва на Us Weekly, че всъщност има друго неприятно развитие в семейната драма, но то не е между Майли и баща ѝ, а между майка ѝ Тиш и най-малката й дъщеря - Ноа.

Сватбата на Тиш Сайръс и Доминик Пърсел - присъствала ли е Майли Сайръс на нея

Кой е новият съпруг на майката на Майли Сайръс

Присъствала ли е Майли Сайръс на сватбата

Още по-интересното, че е замесен и новият съпруг на Тиш - Доминик Пърсел. В новия епизод на подкаста ѝ Call Her Daddy", 56-годишната Тиш споделя историята за произхода на романса си с 54-годишния Пърсел.

Според нея тя дълго време е била тайно влюбена в актьора - още докато го гледа в "Бягство от затвора" заедно с двете си по-големи дъщери Бранди и Майли. Тиш дори се шегува, че Пърсел е бил нейният "голям пропуск" през целия й 28-годишен брак с бившия й съпруг Били Рей. Тиш добавя, че Пърсел й е изпратил приятелско съобщение в Instagram през 2016 г., но тогава тя не му е обърнала внимание по обясними причини, защото все още е била в брак с бащата на Майли. 

Тиш решава да изпрати съобщение на Доминик през 2022 г., малко след като е подава молба за развод с Били Рей. Според Us Weekly обаче има нещо повече в любовната история на двойката. Изданието пише, че преди връзката на Тиш и Доминик, 24-годишната Ноа първо е била романтично обвързана с Пърсел. "Ноа излизаше с Доминик, когато Тиш започна да го преследва", казва източникът, който твърди, че Тиш "е била наясно" със ситуацията.

Тиш и Пърсел обаче се влюбват до уши. Описвайки първата им среща, Тиш казва в Call Her Daddy: "И така, отиваме на обяд, който продължава цели три часа." Тя допълва, че са си казали обичам един на друг само ден по-късно.

Когато Тиш и Пърсел се женят в имението на Майли в Малибу през август 2023 г., Ноа не присъства на церемонията. Вместо това тя сякаш нарочно публикува свои снимки от друго място в Instagram. Феновете тогава спекулират, че Ноа е пропуснала сватбата, защото е заела страната на баща си при развода, но е възможно и да не е била поканена на събитието или да е отказала да присъства, ако наистина преди това е имала връзка с 54-годишния актьор от "Бягство от затвора".

Тиш Сайръс за развода с Били Рей Сайръс - какво разкри майката на Майли Сайръс

Майката на Майли Сайръс открито за развода с бащата на певицата

Две години след раздялата, Тиш Сайръс е готова да говори

Според изданието Майли дори е имала въоръжена охрана пред дома си този ден като предпазна мярка, за да не позволи на Ноа, която живее в апартамент само на няколко пресечки от сестра си, да се опита направи някоя сцена.