Всички си спомняме за абитуриентския бал с умиление. С какво нетърпение го очаквахме и как се готвехме месеци наред за него - за момента, в който приключваме с училището и поставяме началото на нова глава в живота си. И за грандиозния купон, който ни очакваше - като за последно с тези хора, със съучениците.

Диляна Попова, коронавирусът, домашната изолация и замиманията на моделът вкъщи

Интересните занимания на Диляна Попова у дома

Който пътувал, пътувал

Със същото умиление приказния бал си спомня и Диляна Попова. Тя качи стара снимка като абитуриентка в своя Instagram профил. На кадъра се вижда, че носи бледорозова рокля с тънки презрамки, чиято дължина стига до земята.

"От времето, когато нямаше селфита , нямаше лайкове и всичко ни харесваше. Снимахме се с апаратчета и вероятно след тази снимка съм дала моето на майка ми да го пази, защото тогава се забавлявахме без залепен за ръката телефон."

Към това послание Диляна допълва, че на кадъра са майка ѝ, баща ѝ и нейният кавалер Финчи, който и до ден днешен е един от най-добрите ѝ приятели.

"Спазих и традицията на Пепеляшка - розова рокля и прибиране боса", уточнява още Диляна Попова, с което ни дава да разберем, че е прекарала повече от добре на бала си.

Диляна Попова, домашното насилие и една социална кампания

Целувките, които раздава Диляна Попова

За какво апелира моделът