Винаги се радваме на снимките на Диляна Попова в Instagram. Нормално - животът на една от най-красивите българки няма как да не буди интерес у всички.

Когато Диляна Попова не се притеснява да покаже гърдите си

Когато Диляна Попова не се притеснява да покаже гърдите си

Поредната дръзка визия на модела

Напоследък някои от постовете й са не само секси, но и доста провокативни. А в едно нещо няма никакво съмнение - където и да отиде и каквото и да прави, Диляна Попова винаги излъчва такъв сексапил, че не можем да откъснем очи от нея.

Наскоро тя ни зарадва с няколко страхотни кадъра от една от последните си ваканции в екзотичната Коста Рика. Диляна Попова никак не обича да прекарва зимните месеци в България, като няколко пъти вече избира Малдивите за своите морски бягства. Родният модел често лети до някое топло и красиво местенце, където да се порадва на слънчевите лъчи, когато тук у нас е толкова студено и мрачно.

Сега Диляна отново успя да провокира интереса ни - от една страна, заради начина, по който изглежда, а от друга и заради мястото, на което е избрала да почива. Не можем да отречем, че дивата и красива Коста Рика определено ѝ отива и ни кара да се замислим дали пък да не е следващото ни планирано приключение. 

Едно е сигурно, трябва много да внимаваме там, защото освен страшно красива държава в Централна Америка, е и дам на едни от най-отровните насекоми на планетата.