Диляна Попова е една от най-секси и най-чувствените жени в България. И като модел, и като актриса, тя е неотразима. Това е и една от причините вниманието ни към нея да не стихва.

Когато Диляна Попова остане без горнище

Когато Диляна Попова остане без горнище

Сутрините са такива

Затова и честичко хвърляме по едно око на профила ѝ в социалните мрежи, където се натъкваме я на някоя гореща снимка по бански от лятната ѝ ваканция, я на някой спиращ дъха кадър от работен ангажимент. Точно като последните снимки на модела, на които позира без горнище за корицата на FHM. 

Кадрите са дело на Коко Кръстев, с когото Диляна Попова работи от години и който, няма съмнение, отново е успял да улови естествената красота и невероятния сексапил на актрисата. Като към това добавим и факта, че Диляна е без горнище и прикрива гърдите си само с коса, се получава взривоопасна комбинация. И не сме единствените, които смятат така.

Последователите на модела не пропуснаха в коментари под кадрите да изкажат за пореден път възхищението си от начина, по който изглежда Диляна. Много от тях я похвалиха за дръзката фотосесия, а някои шеговито написаха, че не ѝ трябват дрехи, след като може да се облече с косата си. 

Що се отнася до актьорските изяви на Диляна Попова, наскоро имахме удоволствието отново да я гледаме на голям екран в "Аферата Пикасо", който се завъртя в кината през октомври. Новата криминална комедия, режисирана от Ян Янев, поставя в центъра на сюжета открадна картина на испанския художник. 

„Аферата Пикасо“ - новият български филм на Ян Янев с Филип Буков, Диляна Попова и Башар Рахал

Когато българи се забъркат с открадната картина на Пикасо

„Аферата Пикасо“ е колкото криминале, толкова и комедия

Освен Диляна Попова, в "Аферата Пикасо" участват и Филип Буков, Башар Рахал, Свежен Младенов, Павел Владимиров, Галя Сарафова, Райна Караянева и Зафир Раджаб, бившата Мис България Жени Калканджиева, както и изпълнителите Кристиан Кирилов и Тита.