Преди няколко седмици Диляна Попова успя да се порадва на райската красота на Малдивите, което пътуване вероятно ще се окаже и последното ѝ през следващите няколко месеца - всички знаем защо.

Диляна Попова, Малдивите и някои снимки от почивката ѝ там

С кого почива Диляна Попова на Малдивите

Поредната екзотична ваканция

Именно затова, като всички нас, и моделът е под домашна карантина. Това обаче за момента не я притеснява по никакъв начин - дори напротив, Диляна споделя, че се чувства чудесно в дома си.

"Стоя си вкъщи... и даже ми е добре. Организирала съм си храна, билки, книги, филми и малко шоколад (с мента) за повече разкош", пише под една от снимките в Instagram, като в коментарите отдолу признава, че се грижи и за гостенин (една котка), отседнал временно у тях.

От историите, които качва, разбираме, че усъвършенства и в кулинарните си умения. Диляна Попова показва на последователите как пече във фурната първата самостоятелно приготвена вита баница в живота си, шегувайки се, че този факт личи по резултата.

Друго занимание, на което се е отдала, е сама да си прави маски за лице с подръчни материали, от който пример може да се възползваме всички. Важното е да си намираме занимание и да не губим силата на духа си, защото престоят ни вкъщи може да се окаже по-продължителен, отколкото ни се иска.

„Останалото е пепел“, Асен Блатечки, Диляна Попова, Нейтън Купър и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Останалото е пепел“ с Асен Блатечки и Диляна Попова

Може ли да има любов по време на война