Синовете на Дейвид Бекъм може да не са тръгнали сериозно по неговите стъпки във футбола, но пък не му отстъпват по присъствие в социалните мрежи, стил и внимание, което получават от жените.

Бруклин Бекъм, готварските му умения и пестото, с което успя да ядоса мнозина

Кого ядоса Бруклин Бекъм

И рецептата, която му навлече куп врагове

Най-големият, Бруклин, вече намери любовта на живота си и очакваме да го видим пред олтара. Той отдавна си спечели титлата на сесксимвол, а двамата му по-малки братя също се учат от известния си татко как да бъдат център на внимание.

В края на миналата седмица Дейвид Бекъм публикува в профила си в Instagram две снимки, на които е с момчетата си Ромео и Круз. А акцентът е върху прическите, с които тримата са се сдобили.

"Понякога момчетата се нуждаят от напомняне кой го направи първи още през 90-те. Но по израженията им личи, че не са много доволни от това", написа шеговито футболистът и добави хаштаг, с който отново напомня, че "татко беше първи".

Дейвид отново се е върнал към русата коса, с която наистина често се подвизаваше през 90-те. Неговия пример е последвал и Ромео, а Круз действа още по-смело и се е боядисал в розово.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и как отбелязаха годишнината от сватбата си

Нестандартното обяснение в любов на Дейвид Бекъм

Звездното семейство празнува

Това не е първият път, в който по-малките синове на футболиста копират неговия имидж отпреди две десетилетия. Преди известно време се хвалеха с по-дълги коси и руси кичури - запазена марка на Бекс, когато съпругата му беше Пош Спайс.