Дейвид и Виктория Бекъм са една от двойките, които ни доказват, че любовта може да живее дори под светлините на прожекторите, и то в продължение на повече от две десетилетия. Двамата са преминали през много върхове и спадове и въпреки че си мислим, че знаем всичко за отношенията им, това със сигурност не е така.

Как семейството на Дейвид и Виктория Бекъм се весели край бреговете на Хърватия

Какво не достига на Дейвид и Виктория Бекъм

Семейната ваканция на яхта продължава

Вероятно затова съпрузите решават да дръпнат завесите на личния си свят и да направят много неочаквани признания в новата документална поредица на Netflix, носеща името Beckham. Тя ще бъде налична в стрийминг платформата от четвърти октомври, а вчера, 19 септември, излезе нейният трейлър.

От него разбираме, че в продукцията взима участие и майката на Дейвид Бекъм Сандра, която разказва за началото на тяхната връзка през 1997 г. По думите й, тя е имала големи притеснения дали когато Виктория се е появила в живота на сина й, това няма да го разконцентрира и да повлияе негативно на кариерата му в Манчестър Юнайтед.

Снимка 580851

Източник: GettyImages

"Притеснявахме се, че може да загуби всичко, за което е работил, защото за него футболът винаги е бил всичко, но изведнъж не беше", казва 74-годишната жена, визирайки и тогавашните нагласи на нейния съпруг. Но не само родителите на Дейвид Бекъм са тези, които са имали предразсъдъци относно връзката му с Виктория.

Мениджърът на певицата, която тогава е част от Spice Girls и е на върха на славата, я е посъветвал да пази в тайна отношенията си с футболиста. Затова на двамата им се е налагало да се срещат най-често по паркинги. Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не поставя подобни забрани, но и не отрича, че Дейвид се променя осезаемо, откакто е с Виктория.

Снимка 634511

Източник: GettyImages

Въпреки всички предупреждения и притеснения, влюбените създават семейство и скоро след това се появява първото им дете - Бруклин. А в документалната поредица ще видим как той като бебе плаче на задната седалка, защото баща му трябва да кара бързо, за да избяга от феновете, които са обградили колата им.

"Забавно е когато циркът дойде в твоя град. Но не и когато ти си част от цирка", казва Виктория, спомняйки си за всички трудни моменти, които идват заедно със славата. И дори в моменти, в които са усещали, че се "давят", двамата продължават напред, защото просто нямат друг избор, предава Daily Mail.

Никола Пелц-Бекъм и тежката загуба, за която сподели съпругата на Бруклин Бекъм

Тежката загуба на снахата на Дейвид Бекъм

За която разказа в Instagram

Дейвид Бекъм преминава през много трудни моменти в своята футболна кариера, при Виктория те също не липсват. Но днес фамилията им е един от най-разпознаваемите брандове, нетното им състояние се оценява на повече от 500 милиона долара, а най-голямото им богатство със сигурност са четирите им деца. И от поредицата Beckham ще научим какво им е струвало всичко това.