Деми Ловато е поредното звездно доказателство, че след всяка силна буря в живота, слънцето винаги се показва отново. Певицата за малко не загуби живота си след свръхдоза наркотици, но успя да се събере и да се превърне в по-добра своя версия.

А важна роля в самоосъзнаването и усъвършенстването със сигурност има любовта. След кратка авантюра с Остин Улсън в края на миналата година, Ловато намери своето щастие в лицето на Макс Ерич.

Двамата са заедно от едва пет месеца, по-голямата част от които прекараха в социална изолация в дома на певицата. Но явно именно тази необичайна ситуация им е помогнала да се сближат толкова много за толкова кратко време и да разберат, че наистина са един за друг.

И така се стигна до предложението за брак, с което Ловато се похвали в социалните мрежи преди броени часове. Тя публикува няколко снимки с бъдещия си съпруг, на които виждаме и годежния й пръстен. А описанието към кадрите е повече от романтично, предава Daily Mail.

"Когато бях малко момиче, моят татко винаги ме наричаше неговият "малък партньор"... Днес тази дума придобива перфектното значение отново, защото официално ще бъда нечий партньор", написа певицата.

По думите й, тя е разбрала, че обича Макс още щом се е запознала с него. Това е усещане, което не може да се обясни на някой, който не го е изпитал, но, за нейно щастие, той е усетил същото. Никога не я е карал да бъде нещо различно от самата себе си, но й е помогнал да бъде най-добрата своя версия.

Деми Ловато, новото й гадже Макс Ерич и колко са влюбени двамата

Когато Деми Ловато и гаджето й се разгорещят

Отново влюбена и щастлива

Ловато определено не може да скрие вълнението си от предложението, което е получила, а и не е необходимо. Тя завършва с това, че никога не е обичала друг толкова силно през живота си, освен своите родители, и няма никакво търпение да започне съвместния си семеен живот именно с Макс.