След като години наред се бори със зависимостите си, Деми Ловато най-накрая е в един доста добър период от живота си. Тя се завърна към музиката с издаването на осмия си албум Holy Fvck, част от който са песните "Substance", "Happy Ending" и "City of Angels". А работата по тях я среща с един доста специален човек.

Деми Ловато след свръхдозата - нови разкрития за трудното възстановяване и борбата с последиците

Деми Ловато след свръхдозата - борбата продължава

Последиците, с които певицата се бори всеки ден

Парчетата Деми Ловато пише заедно с колегата си Джордан Лутс, познат още като Jutes. Двамата първоначално стават добри приятели, но след като романтичната искра помежду им се разпалва, започват да излизат по срещи. Оттогава е изминала малко повече от година, но очевидно връзката на изпълнителите се развива доста добре.

Деми Ловато и Jutes вече са готови за следващата голяма крачка и обявиха, че са сгодени. Новината е потвърдена от представител на певицата пред People.

Изданието пише, че 32-годишният музикант е отправил предложението към половинката си по "личен и интимен" начин с поръчков годежен пръстен с крушовиден диамант. След това двойката е отпразнувала радостната новина заедно със семействата си в един от любимите им ресторанти в Лос Анджелис.

Деми Ловато и Jutes не крият любовта си и не се притесняват да споделят лични снимки в Instagram профилите си. Освен това певицата е споделяла в интервюта, че в момента се чувства много щастлива. По-рано тази година докато промотира новия си албум по време на гостуване в CBS Mornings тя споделя, че определено е "на наистина добро място".

Деми Ловато на 31

Деми Ловато в 25 факта

Защото днес някой има рожден ден

"Не знам за какво ще пиша в следващия си албум, защото съм толкова щастлива. Усещането е наистина хубаво... определено куп любовни песни, със сигурност", издава Деми Ловато.