Ето че не мина много време откакто се заговори, че Деми Ловато има нов мъж в живота си и вече стана ясно дори и кой е той.

Деми Ловато, Holy Fvck, "Skin of My Teeth" и има ли си нов приятел певицата

Има ли връзка Деми Ловато

Изпълнителката отваря нова страница в живота си

Новата двойка беше забелязана публично, като снимка след романтичната им среща за вечеря в Ню Йорк също се появи в медийното пространство.

На кадъра Деми се усмихва докато се държи за ръка с новото си гадже - музикантът Jute$, чието истинско име е Джордан Лутс.

Източник на People наскоро разкри, че Деми тайно се среща с някого. Явно е обаче, че скрито-покрито вече няма и изглежда сякаш певицата наистина е щастлива със започването на нова част от романтичната си приказка.

"Това е една много здрава и щастлива връзка. Той е страхотно момче", споделя още източникът.

Деми сега се радва не само на романтичните си преживявания, но и на вълнения около пускането на новия си албум Holy Fvck. Той е осмият ѝ пореден и включва любовното парче "29", в което тя възпява бившия си Уилмър Валдерама. И по-точно - прави препратки към 12-годишната им разлика във възрастта.

Деми Ловато, сексуалната ѝ ориентация и новата промяна в местоименията, с които се определя

Неочаквана промяна за Деми Ловато

Нови решения за сексуалната ѝ ориентация

Вече може да чуем тази, а и всички останали песни в албума, тъй като днес, 19 август, е премиерната му дата за излизане.