Цели две години след като Деми Ловато се раздели с годеника си Макс Ерик, вече е време сега отново да яхне романтичната вълна и да си признае.

Деми Ловато, Jute$ и публичната им снимка заедно

Новата любов на Деми Ловато

Ето кой е щастливецът

Да си признае какво ли? Ами най-накрая, че с Jute$ са гаджета.

За връзка между двамата се заговори след като тяхна снимка, на която се държат за ръце след романтична вечеря в Ню Йорк, се появи наскоро в медийното пространство.

Няколко дни след това Деми отпразнува юбилейния си 30-и рожден ден и около специалното си събитие тя потвърди новината, че с музиканта Jute$ са двойка.

На Instagram стори певицата качи тяхна обща снимка, на която позират прегърнати пред огледалото в банята си. Гаджето ѝ, чието истинско име е Джордан Лутс, пък реши да публикува пост в своя Instagram профил, с който ѝ да честити рождения ден.

От сладникавия текст към него става ясно, че той е страшно щастлив и влюбен. Самият той дори шеговито се нарича "най-щастливият глупак на света, защото мога да те наричам моя".

Деми Ловато на 30

Деми Ловато в 25 факта

Защото днес някой има рожден ден

А първият кадър от поредицата снимки и видеа, които е качил, е абсолютно доказателство за думите му. На него Деми и Jute$ изглеждат сякаш светът около тях е спрял да се върти и единствено любовта помежду им ги държи здраво стъпили на земята.

Двойката обаче е отделила време и за нещо по-специално от някакви си честитки в социалните мрежи. За това разбираме от друга тяхна обща снимка, която се появи в медийното пространство. Деми и Jute$, хванати за ръце, са били засечени след като са вечеряли навън, по всяка вероятност, за да отпразнуват подобаващо специалния ден на рожденичката.