За битката на Деми Ловато със зависимостта към наркотиците не се знае отскоро. Пет години изминаха откакто певицата почти загуби живота си след приета свръхдоза. Сега обаче е чиста, въпреки че пристрастяването не я оставя без последици.

Деми Ловато, Holy Fuck и защо обложката на новия й албум скандализира религиозната общност във Великобритания

Защо британците тръгнаха срещу Деми Ловато

Кой е прав в случая и кой не е

В епизод от подкаста Andy Cohen Live Деми Ловато за пореден път говори открито за зависимостта си и борбата с нея. Певицата признава, че не би променила пътя си, но единственото нещо, за което съжалява, е свръхдозата.

Връщайки се назад към най-трудните си моменти, Деми Ловато разкрива, че би ѝ се искало тогава да е знаела две неща. Едното е, че е красива - защото не го е вярвала, а другото, че болката преминава и не е нужно човек да свиква с нея.

Певицата споделя, че въпреки че сега е по-доволна от живота си, все още усеща последствията от свръхдозата. Тя уточнява, че зрението и слухът ѝ са увредени и заради това, че има слепи петна в зрението си, не може да шофира.

Колкото и неприятни да са тези последствия за Деми Ловато, именно те са ѝ едно постоянно напомняне да остане "на правия път". Освен това е фокусирана върху бъдещето си, а не върху миналото. Певицата казва, че сега е чиста, "с бистра глава" и мисли по-положително.

Деми Ловато, рожден ден, депресия, наркотици и защо певицата не е предполагала, че ще стане на 30

Когато на Деми Ловато ѝ писне

Изпълнителката отваря нова страницата в живота си

"Изобщо не се фокусирам върху срама, защото изпитвам много съчувствие към мястото, на което бях по онова време и изборите, които направих. И разбирам защо се случи и какво се случи... Това беше просто житейски урок, който трябваше да науча", допълва Деми Ловато.