Хубави са новините около Даниел Радклиф. 33-годишният актьор, популярен преди всичко с участието си във филмите за Хари Потър, съобщи, че му случва едно от най-значимите неща в живота.

“Хари Потър”, Даниел Радклиф и ще играе ли актьорът отново във фимите

Ще изиграе ли Даниел Радклиф отново Хари Потър

Никога не казвай никога

Повече от десет години Даниел е във връзка с колежката си Ерин Дарк. Двамата се запознават по време на снимките на филма Kill Your Darlings, от 2013 г. и оттогава са неразделни. Актьорът дори неведнъж е споделял публично колко щастливи са и как добре се разбират помежду си. А фактът, че споделят обща професия още повече помага на добрите им отношения.

"Определено ни харесва да работим заедно", каза преди време Даниел пред People. "А още по-хубавото е, че имаме и други общи интереси. Например, споделяме страст към писането. И дори планираме да напишем нещо заедно в даден момент - което би било страхотно."

Снимка 611889

Източник: GettyImages

И явно не само писането влиза в общите намерения на двойката. Съвсем логично, сега те правят следващата стъпка в съвместния си живот - очакват своето първо дете.

Любопитно е, че Даниел публично реши да съобщи новината, предвид, че винаги е бил дискретен по отношение на личния си живот. Двамата с Ерин избягват светлината на прожекторите. Последната им поява е на червения килим на премиерата на филма от 2022 г. Weird: The Al Yankovic Story, в който Радклиф участва.

Даниел Радклиф, „Хари Потър“ и кое го спасява от негативното влияне на славата

Как приема славата Даниел Радклиф

И кой му помага да е все така земен

През октомври, пред Newsweek актьорът сподели, че, ако има деца някой ден, би искал те да бъдат често около снимачните площадки - тъй като те могат да бъдат прекрасни и доста интересни за едно дете места. Но и подчетава изрично, че славата е нещо, което "трябва да се избягва на всяка цена".