От известно време нещата между Дакота Джонсън и Крис Мартин вървят повече от добре, а най-красивото доказателство за това е пръстенът със смарагд.

Дакота Джонсън, Крис Мартин, пръстенът със смарагд и сгодени ли са двамата

Какво означава новият пръстен на Дакота Джонсън

Може би точно това, което си мислим

Актрисата, която стана известна най-вече с участието си във филма "Петдесет нюанса сиво" и фронтменът на групата Coldplay са заедно от 2017 г.

След кратка раздяла преди време, те са готови за много по-сериозни неща, като това да имат нов общ дом, например. Между другото, говори се, че за събирането им много е помогнала бившата съпруга на Крис Мартин – Гуинет Полтроу, която страшно харесва Дакота.

Двойката вече има нов общ дом - това е къща в Малибу за 12.5 милиона долара с площ от над 500 квадратни метра, пише Daily Mail. Сключената сделка е доста изгодна, предвид лукса, който предлага имотът.

Документите за покупката Джонсън и Мартин са оформили преди няколко месеца. Актрисата и музикантът вече са собственици на луксозна двуетажна къща, в която има шест спални, девет бани, мраморна кухня и домашен киносалон.

На територията на имението са разположени също дом за гости със стая за игри, басейн, бар и площадка за барбекю.

Дакота Джонсън, Крис Мартин и сгодили ли са се двамата

Готови ли са за нещо по-сериозно Дакота Джонсън и Крис Мартин

Може би скоро ще има сватба

Според документите двойката може да оборудва и частен тенис корт. А всекидневната разполага с камина и зашеметяваща гледка към Тихия океан и околните планини. Новият дом е чудесен, а ние се чудим коя ще е следваща стъпка на влюбената двойка.