Чарлийз Терон е майка на две момичета - по-голямата ѝ дъщеря Джаксън е на 11 години, а по-малката Август е на 7. И двете са осиновени.

Когато Чaрлийз Терон напише: "О, омъжих се. Обичам те, скъпи"

Когато Чaрлийз Терон напише: "О, омъжих се. Обичам те, скъпи"

Постът на актрисата, за който всички говорят

В интервю за People от 2018 г. актрисата споделя, че винаги е виждала осиновяването като своя път към майчинството. И обяснява, че решението ѝ в голяма степен е повлияно от израстването ѝ в Южна Африка и наблюденията ѝ върху деца в нужда и сиропиталища.

"Дори когато бях във връзки, винаги съм била честна с партньорите си, че осиновяването е начинът, по който искам семейството ми да се разрасне един ден. Определено не беше втори вариант за мен. Винаги е бил първи", допълва Чарлийз Терон.

Сега вече тя е щастлива майка и макар да не разкрива много подробности около личния си живот, понякога споделя за промените, които настъпват, докато израстват дъщерите ѝ.

Така например на събитие през септември миналата година Чарлийз Терон издава, че по-голямата ѝ дъщеря вече е в средно училище и този преход е бил труден и за двете.

"Да имаш деца означава да си наясно с промените, които идват, а те се случват наистина бързо и е като огромен скок от една година към следващата. Затова е винаги вълнуващо да видиш къде ще са догодина", казва актрисата.

Макар и вече дъщерите ѝ да са по-пораснали, Чарлийз Терон винаги намира време, в което да се забавляват съвсем по детски заедно. И доказателство за това е последното им пътуване до най-щастливото място на Земята.

В Instagram профила си актрисата е споделила няколко снимки с момичетата си от пътуването им до Walt Disney World за пролетната ваканция.

Чарлийз Терон - отдадена на майчинството и желанието да промени света

Чарлийз Терон - отдадена на майчинството и желанието да промени света

Един истински филантроп

"Режим пролетна ваканция в действие", пише Чарлийз Терон в описанието на поста си.