В последно време около Чарлийз Терон витае романтика. Според слуховете, актрисата се среща с канадския модел Габриел Обри. Близки до двамата източници твърдят, че са "много влюбени и се наслаждават изключително на взаимната си компания".

Чарлийз Терон, Том Харди, "Лудият Макс: Пътят на яростта" и още подробности за това какви са били отношенията между тях по време на снимките

Посягал ли е Том Харди на Чарлийз Терон

Какво точно се е случило по време на снимките на "Лудият Макс: Пътят на яростта"

Всъщност, това може би е втори шанс за 46-годишната Чарлийз и 45-годишния Габриел - че двамата са романтично свързани, се спекулираше още преди пет години. Подозренията за връзката им се появиха през юни 2017 г., когато бяха заснети заедно от папараци пред училището, в което се обучават осиновените деца на актрисата - Джаксън (10 г.) и Август (7 г.).

Само месец по-късно обаче, Чарлийз опроверга слуховете по време на участието си в шоуто Watch What Happens Live With Andy Cohen. Тогава тя каза: "Никога не съм се срещала Габриел предумишлено. Засякохме се веднъж за няколко минути, мимоходом, тъй като дъщерята на Габриел учи в същото училище, което посещават и моите деца."

Габриел Обри има 14-годишна дъщеря от връзката си с холивудската актриса Хали Бери.

Една от последните романтични "забежки" на Чарлийз Терон бе с 61-годишният актьор Шон Пен. Двамата се срещаха в периода от декември 2013 г. до юни 2015 г.

Моделът Габриел пък започва връзката си с Хали Бери през 2005 г. и малко след това, през 2008 г., посрещнаха своята дъщеря. Само две години по-късно двойката вече бе разделена и започна битка за попечителство над детето.

Холи Бери с нов и по-млад мъж

Холи Бери с нов и по-млад мъж

Актрисата излиза с рапър

Същата приключи чак през 2014 г., след като на като на Хали бе отредено да плаща на Габриел 16 000 долара на месец за издръжка, припомня Daily Mail.