По време на трудната битка на Чарли Шийн с алкохола и зависимостите със сигурност най-големият му стимул да започне живота си на чисто са неговите деца. Актьорът може да ни не изглежда като перфектния баща и в миналото не е бил, но сега успява да навакса пропуснатото и се грижи сам за 14-годишните си близнаци.

Чарли Шийн откровено за бащинството на 14-годишните си близнаци

Какъв баща е Чарли Шийн

Актьорът се грижи сам за 14-годишните си близнаци

Майката на Макс и Боб е бившата съпруга на актьора Брук Мюлер. Двамата с Шийн уж бяха постигнали съгласие относно попечителството им, но миналата година актьорът реши да се бори то да бъде даде изцяло за него. И има голяма възможност това да се случи съвсем скоро.

Според източници, цитирани от Page Six, Мюлер е поставена под специално наблюдение заради дългогодишната си зависимост към наркотиците, с която така и не успя да се пребори. А за да успее да докаже пред съда, че е чиста и може да се грижи за децата си, ще трябва да се подлага на регулярни и понякога изненадващи тестове за забранени субстанции.

Снимка 650061

Източник: GettyImages

Ако тя даде положителен резултат за наркотици или алкохол, от съда са уведомили Шийн, че "незабавно" ще поеме цялото законно попечителство над 14-годишните им синове.

Правата на Мюлер ще се отнемат при положителен тест или при отказ да й бъде направен. Освен това тя е длъжна да сподели с властите имената, номерата и адресите на всички, които е използвала за снабдяване със забранени субстанции.

Чарли Шийн и нападението от съседка, на което стана жертва

Когато съседката се опита да удуши Чарли Шийн

Една странна случка с много неизвестни

Явно Чарли Шийн е убеден, че ще успее да се извоюва тази така важна за него победа, с която за пореден път да докаже и че вече няма нищо общо с човека, който беше преди. А докато той успя да изплува от дъното, бившата му съпруга, с която бяха заедно там, изглежда все повече затъва.