В последните години Чарли Шийн претърпя пълна промяна и гледа да не се забърква в неприятности. Но понякога неприятностите сами те намират. И точно така се оказва при тази случка от 20 декември.

Джон Крайър за Чарли Шийн и евенуалното му завръщане в “Двама мъже и половина”

Ще видим ли отново Чарли Шийн като чичо Чарли в "Двама мъже и половина"

И в какви отношения са сега Джон Крайър и Чарли Шийн

Тогава актьорът пребивава в просторен апартамент под наем в скъп квартал на Малибу. Но изглежда и там не може да се чувства сигурен за живота, защото става жертва на нападение от остана на неговата съседка Електра Шрок - разведена блондинка, последователка на будизма. 

По думите на Шийн, тя се е опитала да го удуши, затова и е била официално обвинена в "престъпно нападение със сила, което може да причини тежка телесна повреда". Първоначалното обвинение за "нападение със смъртоносно оръжие със сила" беше оттеглено, а Шрок не спира да твърди пред властите, че е невинна.

Нейни близки пък заявиха пред медиите, че тя е толкова добра душа, че и муха не може да убие. Затова смятат, че обвиненията срещу нея са скалъпени и неверни.

Засега обвиняемата не е чула окончателната си присъда и остава в ареста, защото обявената сума за гаранцията й е цели 75 хиляди долара. Освен това й бе издадена ограничителна заповед да не приближава до звездата от "Двама мъже и половина". Тя има две предишни провинения, записани в досието й, едно от които е отново за нападение.

Чарли Шийн признава, че се чувства много изплашен и притеснен след случката. Той е прегледан от лекари и не са установени никакви травми вследствие на нападението. Има само няколко предишни шева, един от които се е отворил заради физическия сблъсък, предава Daily Mail.

Чарли Шийн откровено за бащинството на 14-годишните си близнаци

Какъв баща е Чарли Шийн

Актьорът се грижи сам за 14-годишните си близнаци

Според прокурора по делото, обвиняемата е сграбчила актьора в областта на врата, но той явно е успял да й противодейства бързо и ефективно. Следващото заседание е на осми януари, когато вероятно ще стане ясна и окончателната присъда.