Изолацията може както да разделя, така и да сближава. Това доказаха бившите съпрузи Брус Уилис и Деми Мур. Те за пореден път демонстрираха страхотните си отношения, дори по време на криза.

Деми Мур, Брус Уилис и как двамата се забавляват по пижами с децата си

Брус Уилис и Деми Мур се забавляват по пижами

Напук на правилата

Актьорите имат три общи дъщери и обичат да прекарват всяка възможна минута с тях. Заради настоящата ситуация бившите съпрузи са затворени заедно с децата си в къщата в Айдахо вече месец. И в това няма нищо странно, особено след като настоящата съпруга на Брус Уилис - Ема Хеминг Уилис, няма нищо против.

Едно е сигурно, и това е: семейство Уилис-Мур никак не обича да скучае. От началото на карантината те измислят какви ли не щури идеи, за да се забавляват - пижамени партита, импровизирани подстрижки и т.н.

Брус Уилис, дъщеря му Талула и една подстрижка в домашни условия

Защо Брус Уилис обръсна главата на дъщеря си

Талула си има личен фризьор

А от последното видео в профила в Instagram на най-голямата дъщеря Румър виждаме, че купонът продължава да тече с пълна сила. В клипа се чува как тя казва на родителите си да се преструват, че се харесват. Тогава Мур и Уилис веднага започват да танцуват.

В началото двамата са малко стеснителни и не могат да се отпуснат, но само след секунди се раздвижват. И макар хореографията им да не е от най-перфектните, опитите им за танци изглеждат много мили и забавни.

Брус Уилис дори се опитва да направи лунната походка на Майкъл Джексън, но е възпрепятстван да "блесне", след като Деми Мур и дъщеря му Талула, без да искат, му се изпречват.

"Не ми заставай на пътя", шеговито казва Уилис, докато с танцови движения подминава бившата си и Талула.

Брус Уилис, Деми Мур и защо актьорът не е в изолацията с жена си Ема Хеминг Уилис

Защо Брус Уилис е с Деми Мур, а не с настоящата си съпруга

Разказва една от дъщерите на актьора