На всички фенове на Брус Уилис и Деми Мур е добре известен фактът, че въпреки развода, двамата са в прекрасни приятелски отношения. И въпреки това не можем да отречем, че ни се стори малко странно защо актьорът е под домашна изолация с бившата си съпруга, а не с настоящата си жена Ема Хеминг Уилис.

Деми Мур, Брус Уилис и как двамата се забавляват по пижами с децата си

Брус Уилис и Деми Мур се забавляват по пижами

Напук на правилата

Много от феновете на Брус Уилис дори започнаха да се се чудят дали няма някакви проблеми в настоящия брак на актьора. Оказва се обаче, че истината е съвсем друга.

По време на разговор в подкаста Dopey, една от дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур, дава подробни обяснения за настоящата ситуация, в която се намира семейството ѝ.

Скаут Уилис - 28-годишната дъщеря на двамата бивши съпрузи, разказва, че първоначалният изолационен план въобще не е бил такъв, но непредвидени обстоятелства са наложили раздялата на Уилис и второто му семейство, пише CNN.

"Мащехата ми също трябваше да дойде тук при нас, заедно с двете ми по-малки сестри", обяснява Скаут в подкаста.

Момчето допълва, че сестра ѝ Евелин, която е на пет години, е намерила медицинска игла в парка и е пробола крака си. Именно затова се е наложило майка ѝ Ема да я заведе на лекар, който да разбере дали иглата е била заразена с нещо.

"Баща ми дойде по-рано, а по-късно пътуванията станаха по-трудни и затова мащехата ми остана в Ел Ей заедно със сестрите ми", пояснява Скаут, като допълва, че разбира интереса на хората към родителите ѝ.

Според нея обаче няма нищо странно в отношенията им, защото макар че Брус и Деми вече не са заедно, те продължават да бъдат техни родители и е съвсем нормално да се разбират и да поддържат такава връзка.

"Чувстваме се чудесно заедно, забавляваме се непрекъснато и наистина оценяваме времето, което имаме", заключва Скаут Уилис, което не може да се отрече, особено ако съдим по страхотните семейни снимки, които всички качват в социалните мрежи.

Къщата в Айдахо, където в момента се намират Брус Уилис, Деми Мур и трите им дъщери, е мястото, където момичетата израстват. Брус и Деми искат да отгледат децата си далеч от лудницата на големия Лос Анджелис, затова избират по-малкото градче за тази цел.

Брус Уилис, дъщеря му Талула и една подстрижка в домашни условия

Защо Брус Уилис обръсна главата на дъщеря си

Талула си има личен фризьор