На 19 март Брус Уилис навърши 68 години. За да отпразнуват рождения му ден, в дома му са се били събрали най-близките му хора. Освен Ема Хеминг и двете им дъщери - Евелин и Мейбъл, на скромното семейно парти са присъствали и Деми Мур с трите им дъщери - Румър, Скаут и Талула.

Брус Уилис на 68

Брус Уилис в 23 факта

Защото някой днес има рожден ден

И докато Деми Мур сподели жизнерадостни клипове от купона, то Ема Хеминг Уилис направи друго - публикува една много емоционална актуализация с феновете си. Хеминг казва на последователите си в Instagram, че се сблъсква с "тъга" и "скръб" всеки ден, но е особено завладяна от емоции на 68-ия рожден ден на Брус и се е събудила със сълзи на очи.

Но бивша и настояща съпруга продължават да разкриват пред феновете чувствата си към актьора в нови постове.

Деми Мур например реши да сподели още кадри от тържеството с мили семейни моменти между Брус Уилис и дъщерите му. Въпреки състоянието на актьора след поставената диагноза фронталнотемпорална деменция, всички изглеждат щастливи, вероятно поради факта, че имат възможността да прекарат малко ценно време с него.

Да не забравяме, че съвсем скоро на Брус Уилис му предстои да стане дядо за пръв път. Според Radar, Брус е "решен да се задържи в колкото се може по-добро състояние възможно най-дълго" с надеждата да успее с ясно съзнание да се запознае с бъдещата си внучка, която очаква от най-голямата си дъщеря Румър Уилис. Тя обяви, че очаква първото си дете от приятеля си Дерек Ричард Томас в края на декември.

Актьорът не може да се оплаче от внимание, защото освен това на бившата му съпруга Деми Мур, се радва на подкрепата и на настоящата си жена - Ема Хеминг, която не спира да засвидетелства огромната си любов към него с различни публикации в социалните мрежи. Моделът сподели серия от клипове от различни трогателни моменти с актьора през годините.

Ема Хеминг, Брус Уилис, Деми Мур, рожденият ден на актьора  и тежките моменти на съпругата му

Защо Ема Хеминг плаче на рождения ден на Брус Уилис

Какво споделиха бившата и настоящата съпруга на актьора

"Той е чиста любов. Той е толкова обичан. И винаги ще го обичам. Честит рожден ден, мили мой. Желанието ми за рождения ден на Брус е да продължите да го споменавате в молитвите си и да го споменавате най-високи вибрации, защото неговата чувствителна душа на риби ще го почувства. Благодаря ви много, че също го обичате и се грижите за него", написа Ема Хеминг под красивото и чувствено видео.