Дейвид Бекъм със сигурност е сред футболистите, с които много деца са израснали. И на които са подражавали. Дали с прическите, дали със стила на игра.

Дейвид Бекъм, Ромео Бекъм, Интер Маями и първият гол на сина на футболиста

Когато Дейвид Бекъм се гордее със сина си

Ромео вкара първия си гол за Интер Маями

Разбира се, Бекъм има място в историята на футбола като един от най-добрите. С трима сина се очаква, че по терените в близките години ще гледаме още от магията на семейство Бекъм.

Поне към момента обаче единствено Ромео е поел по-сериозно по стъпките на баща си, като вече бележи голове за втория отбор на Интер Маями. От интервю на Бруклин Бекъм за Variety разбираме, че той също е възнамерявал да стане футболист.

Авантюрата с футбола за Бруклин е приключила, когато е бил на 16-години. Тогава е освободен от младежката формация на Арсенал, където е тренирал. Противно на очакванията, Дейвид не е бил тъжен от този факт, защото според Бруклин просто е искал той да бъде щастлив.

Бруклин Бекъм, Superdry и договорът за милиони, който той загуби

Договорът за милиони, който Бруклин Бекъм загуби

Месеци след подписването му

Но пък самият Бруклин се е натъжил, защото футболът е бил целият му живот още от двегодишен. Но решението да се откаже от преследването на футболната мечта е било добре обмислено. Бруклин Бекъм казва, че е бил наясно, че ще му е трудно да направи кариера във футбола с името на баща си.