В края на миналата година стана ясно, че семейство Бекъм ще продължи да бъде заможно по всички линии. Тогава Бруклин Бекъм подписа договор със Superdry.

Бруклин Бекъм, Superdry и договорът за милиони на сина на Дейвид Бекъм

Големият удар на Бруклин Бекъм

Как стана милионер

Твърдеше се, че за да рекламира модния бранд, Бруклин ще получи един милион долара. Той дори засне артистична черно-бяла кампания за устойчиви дрехи за Superdry.

Но от Metro.co.uk разбираме, че от бранда са решили да прекратят отношенията си с най-големия син на Дейвид и Виктория Бекъм. Разбира се, към момента не се знае дали има някаква конкретна причина, поради която партньорството им да не продължи.

Пред сайта официален говорител на Superdry казва, че са благодарни на Бруклин за съвместната работа по популяризирането на колекция есен/зима 2021, както и за откриването на нов магазин в Лондон.

Но те ежегодно преразглеждат хората, с които работят по новите кампании, и са решили да заложат на други лица за колекцията пролет/лято. От Metro.co.uk припомнят, че за тази малко над половин година, през която Бруклин бе посланик на бранда, имаше някои противоречия.

Никола Пелц Бекъм, Tatler и какво сподели съпругата на Бруклин Бекъм в интервю за списанието

Признанието, което направи Никола Пелц за Бруклин Бекъм

Говори новата госпожа Бекъм

Като например, че начинът му на живот не отговаря напълно с вижданията на Superdry. Като например, че рекламира веган обувки, но в същото време в профила му в социалните мрежи се вижда как готви пържоли.