Преди няколко месеца Бруклин Бекъм ни изненада с новината, че е сгоден за половинката си Никола Пелц. Двамата са заедно едва от година, доста млади са, но очевидно са убедени, че са намерили любовта на живота си. Поне на този етап.

Все още нямаме яснота кога точно ще е сватбата, защото пандемията успя да обърка и техните планове. Очаква се обаче през есента на следващата година или най-късно в началото на 2022 г. да си кажат "да" не веднъж, а два пъти - и в Европа, и в САЩ, за да могат всички приятели и роднини да отпразнуват тяхната любов.

Преди обаче това да се случи, Бекъм и Пелц са предприели друга важна стъпка по пътя на съвместното си съжителство. Според източници, цитирани от Daily Mail, бъдещите съпрузи вече са подписали своя предбрачен договор.

Тъй като и двамата са наследници на богати фамилии, подобно споразумение е напълно в реда на нещата, за да се запази семейното богатство, в случай че решат, че вече не са един за друг и стигнат до развод. При подобен развой на събитията, Бруклин и Никола ще делят само това, с което са влезли в брака, и нито стотинка от тези на мама и тати.

Докато състоянието на семейство Бекъм се оценява на около 400 милиона долара, бащата на Пелц е милиардер. Затова и не е изненадващо, че всички женени и омъжени членове на семейството му имат подобни предбрачни договори.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и ще се срещнат ли на сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Какво ще събере отново Меган и Кейт

Една дългоочаквана среща

Въпреки че споразумението е повече в полза на бъдещата снаха на Дейвид Бекъм, и Бруклин, и Никола го приемат единодушно. На него му е омръзнало от момичета, които искат да се доберат до парите и славата на родителите му, а на Никола очевидно не й трябват техните пари.