Въпреки че от пролетта принц Хари и Меган Маркъл не са част от кралския двор, отношенията между херцогинята на Съсекс и тази на Кеймбридж не спират да бъдат тема на дневен ред. Така и не разбрахме със сигурност доколко близки са си били двете и имат ли наистина причина да се мразят.

Едно е ясно обаче - сега Меган и Кейт са на хиляди километри една от друга, вече няма какво да делят и сякаш нищо не ги свързва. Е, почти нищо.

В близко бъдеще има възможност Маркъл и Мидълтън да се срещнат на едно бляскаво звездно събитие, чието провеждане все още е под въпрос заради настоящата ситуация в света. Става дума за сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц.

Семейство Бекъм поддържа топли отношения с кралското семейство от години, затова е сигурно, че ще има представители от него на венчавката. И най-вероятно това ще са именно принц Уилям и Кейт Мидълтън, предава Metro.

Дейвид и Виктория Бекъм обаче имат близка връзка и с Хари и Меган, особено с бившата актриса, която е и голям фен на тоалетите на Пош Спайс. Затова най-вероятно и херцогът и херцогинята на Съсекс ще се сдобият с покана за сватбата на Бруклин и Никола.

Джордж Клуни, Амал Клуни и познавали ли са се с принц Хари и Меган Маркъл преди кралската сватба

Признанието на семейство Клуни за Хари и Меган

Звездни номерца

Ако събитието се осъществи в следващите месеци, това ще бъде първата среща на Меган и Кейт след последния им общ кралски ангажимент в началото на март. А притесненията на Виктория Бекъм са дали подобна среща на двете дами няма да измести фокуса на вниманието от младоженците. И да не покани някоя от двете, също не върви...