Преди две седмици Бруклин - най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм, ни изненада с новината, че се е сгодил за половинката си Никола Пелц. Двамата са заедно само от няколко месеца, но са убедени, че всеки е любовта на живота на другия. А и семействата им също горещо подкрепят тяхната връзка и бъдещ брак.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц, годежът им и плановете за сватба

Сватбени камбани за Бруклин Бекъм

Пръстен за 300 хиляди и всеобща радост

Новината за годежа им бе съобщена с няколко снимки, на които Пелц вече е казала "да", а на ръката й блести красивия пръстен с диаманти. Вчера, 28 юли, бъдещата госпожа Бекъм обаче публикува и няколко невиждани досега кадъра от самото предложение.

Очевидно то се е случило по време на семейно събиране в имението на милиардерската наследница, в което двамата с Бруклин прекараха последните месеци в самоизолация. Без излишна помпозност, синът на Дейвид Бекъм пада на колене пред своята избраница пред погледа на нейния баща Нелсън Пелц.

Следва очакваният отговор от страна на Никола, слагане на пръстена за над половин милион долара на безименния й пръст и всеобща радост. А бъдещите младоженци си разменят страстна целувка, предава Daily Mail.

"Бруклин, ти си моят свят", написа Пелц към снимките. А Бекъм за пореден път й напомни, че я обича много.