Децата на Дейвид и Виктория Бекъм винаги са били възпитавани, че семейството е най-голямата ценност, а и имат перфектния пример за това пред себе си. Вероятно тази е и причината Бруклин Бекъм едва на 21 години да реши да гради свое семейство.

Синът на звездната двойка има романтична връзка с красивата милиардерска наследница Никола Пелц от есента на миналата година. Но явно това време е било напълно достатъчно на Бруклин, за да разбере, че тя е жената на живота му.

В края на миналата седмица той публикува в профила си в Instagram тяхна снимка, от описанието на която става ясно, че двамата са сгодени.

"Преди две седмици попитах моята сродна душа дали ще се омъжи за мен и тя каза да. Аз съм най-щастливият човек на света. Обещавам да бъда най-добрият съпруг и най-добрият баща някой ден. Обичам те", написа Бруклин. А годеницата му отвърна в коментарите, че е щастлива да я нарича "своя".

В последствие стана ясно, че годежът се е случил с пълното съгласие и одобрение и на двете семейства, както и на най-близкото обкръжение на бъдещите младоженци. Само не стана ясно защо двамата предпочетоха да запазят щастливата новина в тайна цели две седмици, вместо веднага да ни зарадват с нея...

Точно преди ситуацията с COVID-19 в световен мащаб да се усложни, Бруклин се установи в САЩ, за да бъде неотлъчно до своята любима, макар и само пет месеца след началото на връзката им. Той се оказа разделен за доста дълго от родителите си, които преживяха самоизолацията в семейното имение в Котсуолд. Но важното е, че всички са щастливи и доволни, пише Daily Mail.

А най-голямото щастие за Бруклин и Никола тепърва предстои, защото двамата вече имат грандиозни сватбени планове. Те искат две отделни сватби през следващата година - една в САЩ и една във Великобритания, най-вероятно през късното лято. Очаквано, събитията ще струват няколко милиона долара, но това не е проблем нито за неговото, нито за нейното семейство.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и обясненията им в любов

Обещанията, които си дадоха Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Силни чувства, силни думи

А не по-малко развълнувана от младоженците е и Виктория Бекъм, с чиято рокля бъдещата й снаха позира и на снимката, с която обявиха годежа. Дизайнерката най-вероятно ще създаде и една от роклите, с които Пелц ще се появи на някоя от церемониите или приемите. Тя сигурно е участвала и в избора на прекрасния годежен пръстен за над 300 хиляди долара, който блести на ръката на красавицата.