Напоследък стана много модерно да се казва, че 50 е новото 30. И все пак говорим по-скоро за изключения при някои дами, защото каквото и да си говорим, много е трудно една 50-годишна жена да изглежда по-добре от едно момиче на 30.

Дженифър Лопес, Дженифър Анистън и как 50 стана новото 30

50 е новото 30

Звездите, които го доказват

Колкото и усилия да полагаме за тялото си и да се грижим добре за него, годинките си казват своето и малките признаци, че остаряваме, започват с всеки изминал ден да стават все по-забележими.

И въпреки това има много дами, на които искрено завиждаме за телата, които имат на 50 + години. Несъмнено сред фаворитите ни са Дженифър Лопес, Елизабет Хърли и Дженифър Анистън, Катрин Зита-Джоунс, а отскоро и Брук Шийлдс.

Снимка на Брук Шийлдс по бански в профила ѝ в Instagram ни доказва, че една жена може да остарява, но въпреки това да изглежда впечатляващо на 54 години.

Актрисата позира по бански на плажа и освен стегнатите ѝ бедра, несъмнено впечатление прави страхотната преса на корема, за която сме убедени, че ѝ завиждат много 30-годишни момичета.

"Друга синя лагуна", написа Брук Шийлдс и сложи емотикон сърце към снимката, на която позира във водата, с което припомня участието си в известния филм "Синята лагуна" от 80-те години.

Елизабет Хърли и колко секси е моделът на 54 години

Елизабет Хърли - секси и на 54

Защото възрастта е просто число