Възрастта е нещо, за което все по-малко искаме да говорим с нейното напредване. Разбира се, годините не са решаващи за това как ще изглеждаме и как ще се чувстваме, особено ако имаме достатъчно слава и пари.

И звездите остаряват, също като всички нас. Но някои от тях успяват да го правят по такъв начин, че да променят стереотипите и да докажат, че и на 50 човек може да бъде също толкова страхотен, колкото и на 30.

Дженифър Лопес

Няма как да не започнем с нея, защото именно на 50 (които навърши през юли), изглежда по-добре от всякога. Това се дължи преди всичко на усилени тренировки и спартански режим, но и на любовта на Алекс Родригес, който успя да направи Джей Ло най-щастливата жена след три брака и три развода.

Дженифър Анистън

Още една Дженифър, родена през 1969 г. Любимата ни "приятелка" се завръща триумфално в света на сериалите в The Morning Show и изглежда е открила перфектния баланс в живота си след всички сътресения, които преживя.

Е, да, има някоя и друга бръчка по лицето си, но пък се усмихва по-широко от всякога. А и прическата й изглежда все така добре вече повече от 20 години.

Катрин Зита-Джоунс

Още една прекрасна дама, за която е трудно да кажем, че е навършила половин век съвсем скоро. Актрисата сияе до своя любим съпруг, който й е и набор, и изглежда по-добре от доста жени на половината на нейните години.

Гуен Стефани

Дори да не сме й фенове, просто няма как да не признаем, че изглежда доста добре и на 50. Руси коси, червени устни, къси рокли - всичко си е като на 30.

Снимка 449681

Източник: GettyImages

Кейт Бланшет

След десетки роли и награди зад гърба си и дълги години стаж в Холивуд, актрисата изглежда красива, уверена и щастлива от живота си.

Снимка 449684

Източник: GettyImages

Джерард Бътлър

Усмихнат, строен и все така добре изглеждащ и на 50 - няма как да не го включим сред всички дами връстнички.

Снимка 449689

Източник: GettyImages

Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун и как актрисите поддържат форма

Режимът за младост на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун

Малката им тайна

Хавиер Бардер

Още един холивудски любимец навърши 50 тази година, но това със сигурност не е причина да го харесваме по-малко. За чара няма възраст.

Дженифър Лопес, Дженифър Анистън, Джерард Бътлър и още - звездите, които стават на 50 през 2019 г.

Звездите, които стават на 50 през 2019 г.

Но въпреки това изглеждат ослепително