От няколко седмици Бритни Спиърс е истински свободна и може да прави с живота си каквото поиска. Попечителството на бащата на певицата бе отменено и сега тя разполага с финансите си, което й дава възможност да устрои живота си така, както отдавна мечтае.

Бритни Спиърс, попечителството на баща ѝ, страховете на певицата и защо вече украси коледната елха

Страховете на Бритни Спиърс

Защо вече е украсила коледната елха

Първата стъпка вече е направена - двамата с половинката й Сам Асгари се сгодиха и вече няма съмнение, че се задава поредната звездна сватба след години съвместно съжителство.

Тази седмица пък бъдещите съпрузи бяха забелязани да обикалят местността Hidden Hills в Калифорния, известна с луксозните имения за милиони долари, обитавани от не една и две известни личности. А нищо чудно скоро техни съседи да станат именно Бритни и Сам.

Вниманието на двойката бе насочено към доскорошния дом на интернет звездата Джефри Стар, който се продава срещу сумата от 16.5 милиона долара. Къщата има седем спални, 13 бани, огромен двор и прекрасна гледка към близките хълмове.

Освен това имението е оборудвано с киносалон, зала за игри и мокър бар, двуетажна фитнес зала със сауна и парна баня, изцяло оборудван SPA център и винарна със зала за дегустации.

Огромна кухня с остров, два изцяло оборудвани офиса, асансьор и система за автоматизиране на всички функции в къщата са други екстри, които допълнително повишават цената й, предава Daily Mail.

Джейми Лин Спиърс, Things I Should Have Said и мемоарите на сестрата на Бритни Спиърс

Сестрата на Бритни Спиърс разказва

Джейми Лин издава биографична книга

Очевидно е, че Бритни е готова на промени, за да забрави предишния си живот и да започне на чисто. А наскоро тя заяви в социалните мрежи, че роднините й трябва да се надяват да не даде интервю, в което да разкаже всичко, което е преживяла. Но може би и това е само въпрос на време.