В живота на Бритни Спиърс никога не е скучно. Малко след като успя да се отърве от продължилото години наред попечителство, Бритни влезе във война със сестра си Джейми Лин Спиърс.

Бритни Спиърс, попечителството и нови подробности за принудителното ѝ лечение

Какво е била принудена да прави Бритни Спиърс

Още от травматичните спомени на певицата

В скорошно интервю за Goog Morning America Джейми Лин каза, че обича по-голямата си сестра и е опитала да ѝ помогне, за да се прекрати наставничеството на баща им - Джейми Спиърс.

Въпреки милите думи към Бритни обаче, става ясно, че в наскоро излязлата автобиографична книга Things I Should Have Said, Джейми Лин нарича сестра си "параноичка" и "капризна примадона".

Снимка 559989

Източник: GettyImages

Всичко това, както може да се предположи, вбеси Бритни Спиърс, която не остана длъжна на по-малката си сестра. В обширен пост в Twitter, певицата сподели точно какво мисли по въпроса.

Бритни нарече Джейми Лин "измет" и не спря дотам. Според певицата сестра ѝ изрича "налудничави лъжи", като тази, че при един скандал между двете блондинки по-голямата Спиърс е задържала насила Джейми Лин в една стая и я е преследвала с нож в ръка.

"Поздравявам те, че научи по-голямата си сестра какво е НИСКО... ПО-НИСКО... НАЙ-НИСКО... Единственият нож, който съм виждала наоколо, е бил в твоите ръце, докато си правеше салата като малка", пише Бритни в поста.

Преди CNN певицата твърди, че на по-малката ѝ сестра никога не ѝ се е налагало да работи, тъй като се е облагодетелствала от състоянието, което Бритни е натрупала. Според Бритни, Джейми Лин почти не е била около нея през последните 15 години и няма право да разказва за живота ѝ, още по-малко да продава книгата си за сметка на Бритни.

Джейми Лин обаче е на съвсем друго мнение по въпроса. Пак пред CNN по-малкара Спиърс твърди, че до определена възраст тя дори не е имала представа, че сестра ѝ е под попечителство, като уточнява, че книгата ѝ не е посветена изцяло на Бритни Спиърс. Затова и не е хубаво сестра ѝ да си прави такива погрешни заключения.

Бритни Спиърс, кариерата ѝ и защо не е готова да се върне към музикалната индустрия

От какво се страхува Бритни Спиърс

Ще я видим ли скоро на сцената

Всичко това накара Бритни Спиърс да напише още един дълъг пост в Twitter, този път обаче със съвсем друг тон, опитвайки се да зарови томахавката с по-малката си сестра.

Бритни признава, че обича Джейми Лин безусловно. Тя се извинява за грубостта си и за някои от думите, които е използвала, но просто е била наранена от всичко, което по-малката ѝ сестра е казала за нея.

"За мен това, което казваш, изобщо няма смисъл. Знам, че си работила усилено за живота, който имаш, и си се справила невероятно... Но мисля, че и двете трябва да се съгласим с факта, че семейството ни никога не е било толкова жестоко към теб, колкото към мен. Това, което татко направи с мен, дори не постъпват така с престъпниците. Така че да се държиш напълно настрана от случващото ми се, е лудост", пише Бритни. Тя допълва, че е изключително грозно едно семейство да се кара по този начин публично.

Бритни Спиърс, Джейми Лин Спиърс и какво разкри сестрата на певицата за отношенията им

Продължава ли войната между Бритни Спиърс и сестра ѝ

Какво сподели Джейми Лин Спиърс

"Казваш, че ме обичаш, но все пак твоята лоялност е най-вече към хората, които ме нараняват най-силно. Мисля, че най-много ме натъжава фактът, че когато всичко това ми се случи и когато ти се обадих от онова място, ти трябваха дни, за да ми отговориш. Имах нужда от вас... моето семейство, моята кръв и вашата подкрепа повече от всичко. Но вие с Брайън (брат им - бел. авт.) не направихте абсолютно нищо", пише още Бритни, като уточнява, че Джейми Лин и Брайън се свързали с певицата чак преди година и то заради една нейна публикация в Instagram.

Бритни завършва с това, че наистина вече не ѝ пука, а Джейми Лин може да прави, каквото си поиска, за да бъде щастлива. Просто не бива да забравя, че Бритни я познава наистина добре, защото Джейми винаги ще си остане по-малката ѝ сестра, която не е спирала да обича безусловно.