Малцина знаят, че канадският рок музикант, китарист и текстописец Брайън Адамс, има и друга доста успешна кариера като фотограф.

Именно той е авторът на снимките за новия календар на Pirelli. Представянето на календара беше и поводът, музикантът да излети за Милано, но неочаквано събитие стопира плановете му.

При тестване на летище Малпенса Брайън Адамс е дал положителен тест за COVID-19. За това съобщи самият той в профила си в Instаgram, като публикува и свои снимки от летището и от линейката.

"Ето ме, току-що пристигнах в Милано и дадох положителна проба за COVID-19 за втори път в рамките на един месец. Отивам в болницата. Благодаря за цялата ви подкрепа", написа той.

Певецът продължи да държи в течение феновете си и на следващия ден направи втора публикация, в която благодари на всички любезни медицински сестри и лекари, които се грижат за него.

Той благодари и на Pirelli за невероятната подкрепа и обясни, че календарът, който излиза идната седмица, е кулминацията на две години съвместна работа.

Изпълнителят явно е особен случай, за да даде два пъти положителен тест, при положение, че е ваксиниран. Д-р Антъни Фаучи, директор на Националния институт по алергични и инфекциозни заболявания на САЩ, каза, че има такива случаи, но не коментира повече, защото не е запознат напълно с медицинското състояние на Брайън Адамс, пише People.