От един момент нататък, Брадли Купър промени не само стила на филмите, в които се съгласява да участва, но и поведението, и цялата си визия. Ако човек се запознава с него сега, със сигурност ще го определи като мъж с класа. Ако пък след кариерата му от самото начало, няма как да не каже, че се е издигнал няколко класи по-нагоре.

Брадли Купър, Maestro, Nеtflix и как изглежда актьорът, преобразен в ролята си на Ленард Бърнстейн

Брадли Купър както не сме го виждали досега

Има (очаквано) добро обяснение за трансформацията му

Явно Louis Vuitton са забелязали всичко това, защото са го поканили да бъде лице на последната си рекламна кампания и посланик на един от най-емблематичните часовници. Марката отбелязва 20 години от създаването на Tambour, като ще почете оригиналния модел, представен за първи път през 2002 г., този път с подобрения и актуализации.

Освен обичайните визии в близък план и на китката с часовника, заснети от фотографа Бу Джордж, Брадли Купър е героят и в рекламното видео. Със забързана и целеустремена крачка, той си поправя път из улиците на Ню Йорк Купър, като остава в крак с времето, поглеждайки към часовника Tambour на китката си.

Във видеото виждаме още и младо момче, което тича на фона на природни пейзажи. В крайна сметка Купър се озовава на покрив с изглед към града точно навреме, когато слънцето залязва. "Пътуване отвъд времето" - с този надпис завършва клипът, заснет от Деймиън Шазел.

Ирина Шейк, Брадли Купър, Бахамите и събраха ли се наистина отново двамата

Снимката на Ирина Шейк и Брадли Купър, за която всички говорят

Събраха ли се отново двамата

В чест на 20-годишната от хитовия мъжки аксесоар Louis Vuitton пуска Tambour Twenty - ексклузивен юбилеен модел, предлаган в ограничено издание от 200 броя, пише People.