Напоследък все повече знаменитости говорят открито за зависимостите си, за да покажат с личния си пример, че колкото и трудна да е, борбата с тях не е непреодолима.

Брадли Купър, Мат Бумър, Maestro, Netflix и целувката на актьорите

Интимният момент на Брадли Купър и Мат Бумър

Целувка като за голям екран

Още едно доказателство за това е и Брадли Купър, който съвсем наскоро също разкри повече за битката с пристрастяването към алкохола и наркотиците.

В епизод от подкаста Smartless актьорът признава, че когато е бил на около 20, се е чувствал изгубен, объркан и с ниско самочувствие. Това го е накарало да прибегне към алкохола и кокаина.

"Бях тотално депресиран", споделя Брадли и разказва, че е осъзнал за проблема си постепенно. Обяснява и защо за преодоляването му ключова роля е изиграл фактът, че тогава е бил още млад.

"Това се случи преди "Последният ергенски запой". По време на снимките вече бях на 36, така че преминах през всички тези неща преди славата да се окаже ежедневна част от живота ми."

Снимка 577694

Източник: GettyImages

Брадли си припомня, че моментът, в който взема решение да промени живота си, е бил през юли 2004 г. Но успява да пребори зависимостта и с помощта на приятеля си Уил Арнет, един от водещите, с когото разговаря в подкаста, пише People.

Брадли Купър, Maestro, Nеtflix и как изглежда актьорът, преобразен в ролята си на Ленард Бърнстейн

Брадли Купър както не сме го виждали досега

Има (очаквано) добро обяснение за трансформацията му

Към края на епизода самият Арнет казва: "Нищо не ме е правило по-щастлив. Щастлив съм да видя, че ти си щастлив - такъв, какъвто си сега."