На 29 юли 2000 г. Брад Пит и Дженифър Анистън официално си казват "да" в частно имение в Малибу пред 200 гости.

Дженифър Анистън и Pvolve - как актрисата поддържа добрата си форма

Дженифър Анистън показва секси тяло, докато тренира

Ето как го постига

На сватбата им са поканени колегите на актрисата от "Приятели" - Матю Пери, Дейвид Шуимър, Лиса Кудроу и Кортни Кокс, както и колегата на Брат Пит от "Боен клуб" - Едуард Нортън с тогавашната му половинка Салма Хайек.

Сред гостите е и Майкъл Рапапорт, който е приятел на Пит и негов екранен партньор във филма "Истински романс" от 1993 г. Именно той е човекът, който цели 23 години след специалното събитие на Брад Пит и Дженифър Анистън разкрива детайл от него, за който никога досега дори не е споменавано.

В епизод от предаването Watch What Happens Live with Andy Cohen Майкъл Рапапорт издава, че е присъствал на луксозната сватба на двойката и че на нея е имало забележителна стена от хайвер. И явно количеството от деликатеса е било в изобилие, съдейки по шеговития коментар на актьора, че все още има запаси.

Снимка 629987

Източник: GettyImages

"Как така си бил в това шоу 87 пъти, а аз никога не съм говорил с теб за сватбата на Анистън и Пит", пита удивено водещият Анди Коен. Майкъл Рапапорт споделя, че събитието действително е било много красиво, а въпросната стена с хайвер - много щедър жест от страна на младоженците.

Page Six пише, че сватбата на Брад Пит и Дженифър Анистън е струвала колосалните един милион долара и е включвала фойерверки, много цветя и изпълнения на живо на няколко групи и певци.

Жалко само, че Майкъл Рапапорт е имал да яде от хайвера от сватбата на двойката по-дълго, отколкото продължи бракът им.

Връзката между Брад Пит и Инес де Рамон - какво се случва с нея през лятото

Какво се случва с връзката на Брад Пит с Инес де Рамон

Открил ли е актьорът отново любовта

След раздялата, Брад Пит се ожени за Анджелина Джоли (с която в момента води разгорещен развод), а пък Дженифър Анистън се омъжи за Джъстин Теру (с когото се раздели три години по-късно).