Дори и най-заклетите фенове на "Приятели" едва ли биха предположили, че Лиса Кудроу се е чувствала уязвима именно в периода, когато сериалът е на върха на всички класации. Въпреки че Моника, Рейчъл и Фийби са вдъхновили (и продължават да вдъхновяват) няколко поколения в модния им избор, актрисата не е възприемала себе като еталон за красота и стил. 

"Приятели" и как са изглеждали актьорите в първия и в последния епизод на сериала

Как са изглеждали актьорите от "Приятели" в първия и в последния епизод

Носталгията ни удря здраво

В подкаста Podcrushed Лиса споделя, че сякаш не се е вписвала сред бляскавите си колеги: "Гледайки се в сериала и дрехите, които нося, и после гледайки Кортни и Дженифър... Помислих си: "О, те са разбират от дрехи, така че могат да обсъдят с дизайнера на костюми какво точно искат."

Лиса Кудроу моли Кокс и Анистън да я придружат до пробните, но дори тогава тя не усеща промяна в начина, по който възприема тялото си, пише Independent.

В годините, когато сериалът е на върха, Дженифър Анистън и Кортни Кокс са правили впечатление със стройните фигури, докато да се впише на снимачната площадка за Кудроу изобщо не е било забавно. "Не че се чувствах ужасно около тях. Но със сигурност монтажът не е бил забавен."

"Не казвам, че бях с наднормено тегло. Не бях. Просто нямах представа за действителните форми на тялото си", споделя звездата.

"Всичко е в твоята глава, сама си го причиняваш. Никой не иска да изглеждаш или да си толкова известна като Том Круз. Всъщност, по онова време за мен върха бяха Джулия Робъртс или Мег Райън. И никой не изискваше от мен да изглеждам като тях."

Дженифър Анистън,  Лиса Кудроу, Кортни Кокс и празникът, който събра актрисите от "Приятели"

Поводът, който събра приятелките от "Приятели"

Трите отново са заедно

Но всичко това лека-полека започва да се променя с времето. Щом навършва 40 години, Кудроу открива, разбира и приема себе си повече. "ОК, това съм аз. Точно така изглеждам", казва актрисата.