Дженифър Анистън е под светлините на прожекторите вече над 20 години и за това време хората са ставали свидетели и на върховете, и на спадовете на актрисата.

Дженифър Анистън и Pvolve - как актрисата поддържа добрата си форма

Дженифър Анистън показва секси тяло, докато тренира

Ето как го постига

И тук говорим както в личен, така и професионален план. Говорим и за начина, по който тя изглежда. В интервю за британското издание на Vogue Анистън споделя, че в момента се чувства в много по-добра физическа форма, отколкото когато е била в 20-те си години.

Дженифър Анистън казва, че тогава е трябвало да тренира с часове наред, за да види резултати, докато сега тренировките и методите са много по-усъвършенствани. През 2021 г. след контузия в гърба тя започва да провежда тренировките си предимно със съпротивление. 

И да, факт е, че 54-годишната актриса изглежда в страхотна форма, но има един комплимент в това отношение, който ненавижда. Анистън споделя, че се побърква, когато някои ѝ каже, че изглежда страхотно за годините си. Тя просто не разбира този комплимент, защото не смята, че начина, по който изглежда е свързан с годините ѝ.

Дженифър Анистън, новият продукт на марката й LolaVie и изненадата с косата на актрисата

Изнедващата промяна на Дженифър Анистън

Актрисата винаги е залагала на естественото

В подкрепа на това допълва, че в момента се чувства по-добре във всяко едно естество - физическо и психическо. Колкото до дълголетието, смята, че ще се радва на такова, защото в семейството си (от страна на баща си) има доста такива примери.