Само преди дни на наградите SAG 2020 Брад Пит и Дженифър Анистън успяха да ни напомнят за доброто старо време, в което двамата бяха влюбени и щастливи. За никого не е тайна, че бившите съпрузи възродиха добрите си отношения след развода. Това обаче не е било никак лесна задача.

След трудния период в живота си, в който беше в капана на алкохолната зависимост, Брад Пит е намерил сили да се извини на Анистън за всичко, с което я е наранил през годините.

Именно тоталната промяна на актьора е била решаваща за ренесанса на отношенията с Джен. Но те са само приятелски, въпреки че са изпълнени с дълбоко емоции, подкрепа, разбиране и симпатия.

Снимка 463051

Източник: GettyImages

Зрялата им връзка със сигурност се дължи и на сходните отрицателни емоции покрай разводите, които преживяха в последните години, пише E!Online.

Брад Пит, Дженифър Анистън, SAG Awards 2020 и моменти на близост между двамата

Брад Пит и Дженифър Анистън пак откраднаха шоуто

Любовта ръжда не хваща

И сега Брад и Джен искат целият свят да знае за тяхното постижение да са си толкова близки след всичко, което преживяха. Анистън определи като "много сладък" изблика на чувства помежду им на филмовите награди, а ние нямаме търпение отново да ги видим заедно.