В неделя, 19 януари, бяха раздадени наградите на Гилдията на филмовите актьори (SAG Awards 2020), които бяха паметни за двама души - Брад Пит и Дженифър Анистън.

Хоакин Финикс, наградите на Гилдията на филмовите актьори, SAG Awards 2020, Хийт Леджър и какво каза актьорът

Покойният актьор, на когото Хоакин Финикс благодари

Жокера не е роля, която всеки може да изиграе

И двамата спечелиха първата си самостоятелна награда от този форум. Брад беше отличен за поддържащата си роля в "Имало едно време в Холивуд", а Джен за главната си роля в сериала на Apple TV+ The Morning Show.

През 2010 г. Брад Пит и актьорският състав на "Гадни копилета" спечелиха в категорията за най-добър състав във филм. През 1996 г. Дженифър Анистън и кастът на "Приятели" направиха същото, но в категорията за сериали.

Снимка 462473

Източник: GettyImages

И въпреки шегите, които актьорът пусна на наградите, всички говорят за близостта между него и бившата му съпруга. Двамата бяха уловени от фотографи зад кулисите, където размениха прегръдки и няколко думи. Дали през това време в главата му са се блъскали същите мисли като в нашите...

Брад Пит се погрижи и да изгледа връчването на наградата на Дженифър Анистън, което мнозина сметнаха за много сладко от негова страна.

Брад Пит, наградите на Гилдията на филмовите актьори, SAG Awards 2020 и шегите на актьора

Когато Брад Пит е в настроение за шеги

Наградите на Гилдията на филмовите актьори бяха доста забавни